Μια ημέρα νωρίτερα την Τρίτη και όχι την Τετάρτη θα εκδικαστεί σύμφωνα με πληροφορίες η προσφυγή που έχει καταθέσει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η ΠΑΕ ΟΦΗ. 
Με την προσφυγή αυτή η κρητική ΠΑΕ θέλει να προσβάλει την απόφαση της Super League και της Football League που ψήφισαν υπέρ της ισχύς των αδειοδοτήσεων , και να ζητήσει από την ΕΠΟ να εφαρμόσει την εισήγηση της UEFA που λέει ότι είναι αυστηρά τα κριτήρια αδειοδότησης στη Football League και δεν πρέπει να ισχύσουν. 
Ίσως η κίνηση του ΟΦΗ να διευκολύνει και το έργο της Ομοσπονδίας καθώς εάν η κρητική ομάδα δικαιωθεί και στα δύο αιτήματα της θα βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν την συμμετοχή της στα πλέι οφ της Football League που πάντως όλα δείχνουν ότι δεν μπορούν να γίνουν. 
Αυτό που κυνηγάει ο ΟΦΗ επί της ουσίας από την στιγμή που πλέι οφ δεν γίνονται κατά τα φαινόμενα είναι να ανέβει ως τρίτος της βαθμολογίας από την στιγμή που η προκήρυξη του πρωταθλήματος λέει ότι από την Football League στη Super League ανεβαίνουν τρεις ομάδες. 
Αν λοιπόν δεν ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις και δεν διεξαχθούν τα πλέι οφ βάση της τελικής κατάταξης η ομάδα που δικαιούται την άνοδο στη Super League είναι ο ΟΦΗ. 
Αν μέχρι την Τετάρτη πάλι δεν ξεκαθαρίσει το ζήτημα των αδειοδοτήσεων από την ΕΠΟ τότε ο ΟΦΗ θα πάει την Πέμπτη στο Εφετείο Αθηνών να δώσει μια άλλη μάχη καθώς την συγκεκριμένη μέρα εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα της κρητικής ομάδας η οποία ζητάει να βγει άκυρη η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ λόγω παράνομης σύνθεσης της. Η ΠΑΕ ΟΦΗ ζητάει όπως έχουμε γράψει επανηλλειμένα την επανεξέταση του φακέλου της υπό την σωστή σύνθεση της επιτροπής χωρίς την συμμετοχή του κ. Σμαϊλη σε αυτή. 
Την ΕΠΟ βέβαια από την άλλη δεν την συμφέρει να φτάσει το θέμα του ΟΦΗ στο Εφετείο Αθηνών γιατί αν η κρητική ομάδα κερδίσει αυτή την δίκη τότε το αυτοδιοίκητο της Ελληνικής Ομοσπονδίας θα έχει δεχθεί ένα ανεπανόρθωτο χτύπημα και στη συνέχεια θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και για τις υπόλοιπες ομάδες που θέλουν να διεκδικήσουν την 3η θέση που οδηγεί στη Super League. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook