Η Λαϊκή Ενότητα Ηρακλείου, στα πλαίσια των μετεκλογικών πολιτικών παρεμβάσεών της εγκαινίασε χθες, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, έναν κύκλο ανοιχτών, δημόσιων συζητήσεων και επαφών με φορείς.

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας Ηρακλείου με επικεφαλής τον Δημήτρη Στρατούλη, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑ.Ε., πραγματοποίησε συναντήσεις με φορείς της περιοχής:

Με εκπροσώπους του κινήματος κατά των βιομηχανικών ΑΠΕ, οι οποίοι ενημέρωσαν αναλυτικά για θέματα που απασχολούν το κίνημα με ιδιαίτερη έμφαση στις βΑΠΕ και το ενεργειακό. Μετά από ένα γόνιμ διάλογο συμφώνησαν ότι πρόκειται για πολύ σημαντικά θέματα και απαιτείται η ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών και δράσεων.

Με το ΔΣ του Συλλόγου Τριτέκνων ν. Ηρακλείου και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ), οι οποίοι ενημέρωσαν για τα σοβαρά προβλήματά τους και τις δράσεις του συλλόγου τους

Με το εκπροσώπους του ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών, με τους οποίους συζητήθηκαν τα γενικότερα προβλήματα της παιδείας με έμφαση στα προβλήματα κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook