Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε απόψε το ΠΑΜΕ στα Χανιά, με φόντο την ψήφιση στη βουλή του πολυνομοσχεδίου που επιφέρει σειρά σκληρών μέτρων.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και άλλα σωματεία και συνδικάτα του νομού. Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια ομιλιών:

Μέσα στον Οκτώβρη η κυβέρνηση θα φέρει το πρώτο πακέτο μέτρων. Μέσα σε αυτό βρίσκεται το νέο ασφαλιστικό! Νέες μειώσεις και εξισώσεις προς τα κάτω σε συντάξεις και δικαιώματα, σε χτύπημα της Υγείας και της πρόνοιας, της προστασίας από τον επαγγελματικό κίνδυνο, σε απαλλαγή του κράτους και της εργοδοσίας από τα δήθεν βάρη του ασφαλιστικού. Το ζήτημα της Κοινωνικής Ασφάλισης αφορά τους εργαζόμενους, κάθε εργατική-λαϊκή οικογένεια, όλες τις ηλικίες. Αφορά τους ΕΒΕ, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες. Πλήττει βάναυσα τις γυναίκες. Καμιά κατηγορία, κανένας κλάδος δεν θα διασωθεί μόνος του.

 
 
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
 
 

Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα προς όλους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου στην πλατεία 1866 στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων του ΠΑΜΕ, ενώ καλούν όλα τα συνδικάτα και τους συλλόγους να συμμετάσχουν στην πανελλαδική απεργία της 12ης Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook