Το Θεατρικό Εργαστήρι των Γενικών Λυκείων Αγ. Νικολάου  θα παρουσιάσει την παράσταση Ch@tRoom  του Ιρλανδού συγγραφέα και σεναριογράφου  Enda Walsh, τη Δευτέρα στο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ,  στις 9.00 το βράδυ.

Πρόκειται για μια γενναία βουτιά στον γοητευτικό κόσμο των εφήβων που λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες του υποψιασμένου εφήβου, του σαστισμένου γονιού και του νέου τύπου εκπαιδευτικού του 21ου αιώνα.

Το «Chatroom» του Enda Walsh είναι ένα βραβευμένο κείμενο που ξεπήδησε το 2005 από το πρόγραμμα του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας, «Connections».

Το «Chatroom» είναι μια ιστορία εφηβικής περιπλάνησης στον ανεξερεύνητο όσο και γοητευτικό κόσμο του διαδικτύου. Έξι άγνωστοι μεταξύ τους νέοι έρχονται σε επαφή αποκλειστικά μέσω των διαδικτυακών chatrooms, όπου δεν υπάρχουν σύνορα και οι ταυτότητες είναι επινοημένες…
 
Την θεατρική παράσταση στηρίζουν η Πολιτιστική Ομάδα Κθηγητών Αγ. Νικολάου ΕΛΜΕ Λασιθίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου ΓΕΛ και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγ. Νικολάου.

Πρωταγωνιστούν οι μαθητές Θοδωρής Γαζής, Παντελής Γαρεφαλάκης,
Λυδία μαρή, Μαρία Μετοχιανάκη, Αθηνά Ρωσσίδου και Μάνος Τσουκάκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook