Έχετε προσπαθήσει διάφορα «κόλπα» για να διώξετε την κυτταρίτιδα. Περίεργα μασάζ, ειδικές κρέμες με συνθέσεις από σπάνια φυτά, ροφήματα που λειτουργούν εσωτερικά αλλά και συμπληρώματα διατροφής που υπόσχονται να την εξαφανίσουν.

Δεν μπορεί κάτι από όλα αυτά θα χρησιμοποιεί και η Halle Berry, που δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας στο σώμα της. Κάπως έτσι, θα σκέφτεστε και θα συνεχίζετε την επάλειψη.

Λάθος. Η Halle Berry, έχει ένα πολύ πιο απλό τρόπο για να έχει άψογη εμφάνιση στο δέρμα του σώματος της και δεν κρύβεται σε όλα τα παραπάνω. Προσθέτει στο αφροντούς που χρησιμοποιεί αλεσμένο καφέ. Η λογική πίσω από αυτήν την κίνηση ομορφιάς είναι ότι η καφεΐνη αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος φυσικά η απολέπιση απαλύνει την επιδερμίδα.

Είναι όντως, ένας αποτελεσματικός εναλλακτικός τρόπος για να αξιοποιήσετε τις ιδιότητες της καφεΐνης –την οποία περιέχουν και πολλές κρέμες για την κυτταρίτιδα. Είναι εύκολο, γρήγορο και αν μη τι άλλο θα σας κάνει να ξυπνήσετε το πρωί και μόνο με τη μυρωδιά του καφέ. Δοκιμάστε το.

\"\"

\"\"

queen

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook