Εκτός του Σπύρου Ναούμ που κατέκτησε την πρώτη θέση στα Αγόρια 16 σημαντικές διακρίσεις πέτυχε στο 4ο εθνικό πρωτάθλημα τένις 2ου επιπέδου κι ο Γιάννης Αρετάκης.

Ο αθλητής του Ο.Α. Χανίων έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του τουρνουά, ενώ στα “διπλά” ήταν νικητής με συμπαίκτη τον Χαράλαμπο Σημαιοφορίδη (Πεύκη Γ. Καλοβελώνης).

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΑΧ για το τουρνουά:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο εθνικό πρωτάθλημα τένις 2ου επιπέδου που φιλοξενήθηκε από την Παρασκευή 16 έως και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Τα γήπεδα του ΟΑΧ φιλοξένησαν τους αγώνες για την Κατηγορία Αγοριών 16 ετών
με τις μάχες που πραγματοποιήθηκαν να ήταν αρκετά υψηλού επιπέδου και τους αθλητές να πρόσφεραν πλούσιο θέαμα.

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΝΑΟΥΜ

Στα μονά, ο Σπύρος Ναούμ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων ήταν ο μεγάλος νικητής, κερδίζοντας στον τελικό τον Χαράλαμπο Σημαιοφορίδη, αθλητή της Πεύκης Γ. Καλοβελώνης με 2-0 σετ (6-1, 7-5). Ο Χανιώτης αθλητής συνάντησε πιο μεγάλες δυσκολίες στο 2ο σετ, καθώς ο Σημαιοφορίδης πρόβαλε μεγάλη αντίσταση, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να οδηγήσει το παιχνίδι σε ένα τρίτο σετ.
Σε ό,τι αφορά τους άλλους αθλητές του ΟΑΧ που συμμετείχαν στο τουρνουά, ο Γιάννης Αρετάκης έφτασε στα προημιτελικά ενώ στους “16” βρέθηκαν ο Δημήτρης Βροχάρης και ο Γιώργος Βαρβεράκης. Τέλος αποκλείστηκαν από την πρώτη φάση (“32”) οι Γιάννης Γιακουμάκης, Αντώνης Τσιβουράκης (τραυματίστηκε και εγκατέλειψε), Νίκος Γατούδης-Μαλινδρέτος και Γιώργος Βλησίδης.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΧ ΚΑΙ ΣΤΑ “ΔΙΠΛΑ”

Στα διπλά, νικητής αναδείχτηκε το δίδυμο των Γιάννη Αρετάκη, αθλητή του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων και Χαράλαμπου Σημαιοφορίδη (Πεύκη Γ. Καλοβελώνης), επικρατώντας σε ένα συναρπαστικό τελικό με 2-0 σετ (7-6, 7-5) των Αναστασίου Φούζα (Πεύκη Γ. Καλοβελώνης) και Στέφανου Φρισήρα (Ο.Α. Αθλητική Παιδεία).

Από εκεί και πέρα το δίδυμο των Σπύρου Ναούμ και Γιάννη Γιακουμάκη, αθλητών του ΟΑΧ, έφτασε μέχρι τον ημιτελικό χάνοντας από τους Φούζα και Φρισήρα με 2-0 σετ (6-1, 7-6). Μέχρι τους “16” κατόρθωσε να βρεθεί ένα ακόμα δίδυμο για την Αντισφαίριση, οι Γιώργος Βαρβεράκης και Νίκος Γατούδης-Μαλινδρέτος, ενώ τέλος αποκλείστηκαν από τους “32” οι Δημήτρης Βροχάρης και Γιώργος Βλησίδης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook