Το Επιμελητήριο Χανίων στο πλαίσιο των προσπαθειών του για  ενημέρωση και προβολή των τοπικών αγροτοδιατροφικών προϊόντων στις αγορές της Ευρώπης και σε συνεργασία με την  Simply Hellas GmbH, διοργανώνει στοχευόμενες συναντήσεις  Β2Β Κρητικών Εταιριών Τροφίμων Ποτών με Γερμανούς αγοραστές – Χονδρεμπόρους –Διανομείς. 

Οι Συναντήσεις Β2Β προγραμματίζεται να γίνουν το διάστημα 2 & 3 Νοεμβρίου 2015.

Στις Β2Β συναντήσεις θα προωθηθεί με δειγματοδιανομή ως κεντρικό προϊόν το ΠΑΞΙΜΆΔΙ ( ντάκος) με αντίστοιχο προωθητικό υλικό των παράγωγων προϊόντων που το συμπληρώνουν ως έδεσμα της Κρητικής Διατροφής και θα δοθεί στους αγοραστές, χονδρεμπόρους, διανομείς. 
Η διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων θα γίνει υπό την αιγίδα του Επιμελητήριου το οποίο και θα επιδοτήσει τη συμμετοχή των επιχειρηματιών. 

Οι Κρητικές παραγωγικές εταιρείες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα καταγραφούν και θα γίνει προέγκριση συμμετοχής, βάσει προϊοντικού ενδιαφέροντος. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας με την υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής.  

Σε κάθε ομάδα παραγωγών μπορούν να υπάρχουν  4-5 ομοειδείς συμμετοχές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στο e-mail:  [email protected] ή [email protected] .

Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης και την κ. Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη στα τηλέφωνα 28210 52329 εσωτ. 4 καθημερινά 10:00-13:00 μ.μ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook