Τα δάκρυα της νέας πριγκίπισσας του Μονακό Σαρλίν στη διάρκεια του γάμου της με τον Αλβέρτο ίσως και να μην ήταν από χαρά, όπως εικάζουν πολλά ΜΜΕ λίγες ώρες μετά το μυστήριο. Είναι γνωστό δε ότι η νύφη προσπάθησε να το σκάσει λίγο πριν το γάμο, ενώ όπως αποκαλύπτεται σήμερα εκείνη δεν ήταν η μοναδική φορά. Αντίθετα, η πανέμορφη Σαρλίν είχε δοκιμάσει τρεις φορές να επιστρέψει στη γενέτειρά της στη Νότιο Αφρική, εις μάτην όμως…

Η πρώτη της απόπειρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Journal du Dimanche. έγινε τον Μάιο όταν επισκέφτηκε το Παρίσι για την πρόβα νυφικού. Τότε απευθύνθηκε στην πρεσβεία της χώρας της για να μπορέσει να διαφύγει στην πατρίδα της!

Σύμφωνα με την ίδια γαλλική εφημερίδα, η δεύτερη απόπειρα διαφυγής έγινε κατά τη διάρκεια του Γκραν Πρι στο Μονακό και η Τρίτη ήταν εκείνη που έγινε λίγα 24ωρα πριν το μυστήριο.

Τελικά, όμως η νύφη επείσθη να παραμείνει και να προχωρήσει με το γάμο, «κατόπιν συμφωνίας».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το παλάτι επέμεινε πολύ στο γάμο προκειμένου η λάμψη του να σκιάσει νέα σκάνδαλα που θα δουν το φως της δημοσιότητας για κρυμμένα παιδιά του Αλβέρτου.

protothema