Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στο Φόδελε μετά από τη σύγκρουση αγροτικού αυτοκινήτου με λεωφορείο.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα το λεωφορείο με 20 τουρίστες επιβάτες, να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί, πέφτοντας σε βάθος λίγων μέτρων, ενώ σαν από θαύμα, κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Δεν συνέβη το ίδιο δυστυχώς και στην περίπτωση του αγροτικού αυτοκινήτου, καθώς από τα συντρίμμια του οχήματος ανασύρθηκε από περαστικούς, με βαριά τραύματα ο 25χρονος οδηγός ο οποίος υπέκύψε στα τραύματά του λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο.

Στο μοιραίο για τη ζωή του νεαρού αυτοκίνητο, εγκλωβίστηκε ο συνοδηγός και για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ.  Ο οδηγός τώρα του λεωφορείου που μετέφερε τουρίστες από τα Χανιά με προορισμό το αεροδρόμιου Ηρακλείου, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.

Στις φωτογραφίες του Flashnews.gr, αποτυπώνεται καθαρά η σφοδρότητα της σύγκρουσης των δύο οχημάτων που στοίχισε τη ζωή στον 25χρονο οδηγό. Το αγροτικό αυτοκίνητο μεταφέρθηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών ενώ το λεωφορείο έκανε βουτιά εκτός δρόμου, βάθος λίγων μέτρων. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν συνολικά τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για την διακομιδή των τραυματιών στο νοσοκομείο ενώ οι αρχές διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Δείτε φωτογραφίες από το δυστύχημα

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook