Πολύ κονσίλερ, πολύ ρουζ και πολύ κραγιόν, συνδυασμός που σκοτώνει ακόμη και την πιο κούκλα! Πολλές είναι οι διάσημες που στην προσπάθειες τους να είναι όμορφες έφτασαν στο άλλο άκρο και δείχνουν επιεικώς χάλια!

Η Νικόλ Κίντμαν μπορεί να είναι χρόνια στο κουρμπέτι της Showbiz, την πούδρα όμως δεν έχει μάθει ακόμη να την απλώνει σωστά. Όπως και να έχει αν είσαι σταρ του Χόλυγουντ καλό είναι να μην ποζάρεις σαν να βούτηξες όλο σου το πρόσωπο σε πούδρα-σκόνη ακόμη και αν είσαι η Κίντμαν!

\"\"

Η Κιμ Καρντάσιαν στην προσπάθεια της να καλύψει τα σημάδια της κούρασης στο πρόσωπο της, έβαλε όλο το μέικ-απ επάνω της. Οι λεπτές γραμμούλες όμως έτσι φαίνονται περισσότερο και πιο πολύ τονίζει παρά καλύπτει απλώνοντας όλο το στόκο στο προσωπάκι της!

\"\"

Η Έυα Λονγκόρια ήθελε με κάθε τρόπο να κρύψει αυτόν τον μαύρο κύκλο κάτω από τα μάτια από τις κραιπάλες και τα ξενύχτια αλλά το παράκανε με το κονσίλερ και έχει καταλήξει να έχει 2 τεράστιους άσπρους αντί για μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, ενώ η Γκουίνεθ Πάλτροου γυαλίζει από τη χαρά της! Μήπως ξέχασε την πούδρα ή αρρώστησε ο μακιγιέρ της;

\"\"

Η Lady Gaga είναι η βασίλισσα της κακογουστιάς και στο μακιγιάζ! Είτε έχει τα βλέφαρα ζωγραφιστά κλειστά ή ανοιχτά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο χάλια. Μήπως να τολμούσε να κυκλοφορήσει άβαφη;

\"\"

womenonly.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook