Στις 07:00 η Νάντια Μπουλέ και ο Θανάσης Πάτρας μας είπαν "καλημέρα" από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι τις 11:00

"Εlatte να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να περάσουμε 4 ώρες όσο καλύτερα γίντεται" είπε ο Θανάσης Πάτρας στην έναρξη της εκπομπής ενώ η Νάντια Μπουλέ συμπλήρωσε:

 "Η καθημερινότητα και η επικαιρότητα όλο αυτό το διάστημα έχει ιδιαιτερότητες. Το γνωρίζουμε όλοι, το ζούμε όλοι και το επόμενο διάστημα θα έχει πολλές εξελίξεις. Από την άλλη όμως, χρειαζόμαστε αυτές τις πινελιές που τη μαυρίλα που επικρατεί και την περίεργη ψυχολογία που έχουμε, θα την κάνουν καλύτερη. Η συντροφιά του Elatte θα είναι μαζί σας για να γίνουν τα πράγματα λίγο πιο εύκολα και λίγο πιο αισιόδοξα"...

Μαζί τους, το οικονομικό κομμάτι έχει αναλάβει ο Ντίνος Σιωμόπουλος που ήταν και στο "Καλημέρα Ελλάδα" ενώ στη δημοσιογραφική ομάδα είναι επίσης η Ντόρα Κουτροκόη και ο Γιώργος Παγάνης, που παλαιότερα βλέπαμε τα ρεπορτάζ του από τη συχνότητα του Alpha.

Μαζί τους και ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, συνεχίζει να ενημερώνει τους τηλεθεατές τους ΑΝΤ1 για τα τερτίπια του καιρού.Δείτε την έναρξη της εκπομπής: