Με τραύμα στο αριστερό του χέρι από πυροβόλο όπλο μεταφέρθηκε χθες τα ξημερώματα από το Βρέλι στην Φαιστό στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου ένας 40χρονος Αθηναίος.

Οι θεράποντες γιατροί, αφού πρώτα τον περιέθαλψαν, στη συνέχεια ως όφειλαν ειδοποίησαν τις Αρχές. Από τη στιγμή εκείνη ξεκίνησε ένας αγώνας για την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη, με τους αστυνομικούς να \”χτενίζουν\” την ευρύτερη περιοχή, ερευνώντας σπιθαμή προς σπιθαμή το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί. Και αυτό γιατί ο 40χρονος αρνήθηκε πεισματικά να δώσει την οποιαδήποτε πληροφορία στους αστυνομικούς που πήγαν στο νοσοκομείο για να του πάρουν κατάθεση.

Σφήγκα αποδείχτηκε και ο αδελφός του θύματος. Άνδρες της Ασφάλειας αναγκάστηκαν να τον προσαγάγουν, όταν εκείνος έφτασε στο νοσοκομείο για να επισκεφτεί το τραυματία αδελφό του, προκειμένου να δώσει εκείνος τα στοιχεία για το αιματηρό περιστατικό, ωστόσο και ο ίδιος τήρησε εξίσου αινιγματική στάση.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, ο 40χρονος Αθηναίος ήταν καλεσμένος σε βάφτιση στο Βρέλι, γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς στο να κάνουν ελέγχους σε όλα τα κέντρα διασκέδασης της περιοχής αλλά και σε χώρους που πραγματοποιούνται κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ ο 40χρονος συνελήφθη για ψευδορκία και έπειτα αφέθηκε ελέυθερος  κατόπιν προφορικής εντολής που έδωσε ο  Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook