Ακόμα δύο πολύτιμα… γρανάζια της \”μηχανής\” του Μινωταύρου ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση για να παραμείνουν στην ομάδα. Ο Βασίλης Δημούσης και ο Δημήτρης Μαρινάκης ανανέωσαν για ακόμα ένα χρόνο με την ομάδα των Μουρνιών και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Αμφότεροι ήταν στα σχέδια του προπονητή Βασίλη Παπαδάκη και ήταν απο τους βασικούς ποδοσφαιριστές στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α\’ ΕΠΣΧ.
Ο Δημούσης σημείωσε 15 γκολ και ήταν η ευχάριστη έκπληξη στον χώρο της επίθεσης, ενώ ο Μαρινάκης είχαν εξαιρετική παρουσία στο κέντρο της άμυνας.
Η περίπτωση ανανέωσης πάντως του επιθετικού από τα Τρίκαλα ήταν πιο δύσκολη σε σχέση με το νεαρό αμυντικό, αφού τον παίκτη σύμφωνα με πληροφορίες διεκδικούσε και ο Κισαμικός λόγω της παρουσίας του Βασίλη Γκούμπλια στον πάγκο της ομάδας. Ο νέος προπονητής του συλλόγου της Κισάμου είχε απο νεαρή ηλικία τον Δημούση ποδοσφαιριστή στα Μετέωρα και θεωρείται ποδοσφαιρικός του πατέρας.
Το βράδυ της Δευτέρας (4/7) στα γραφεία του Μινωταύρου στις Μουρνιές είναι προγραμματισμένη η επαναληπτική Γενική Συνέλευση, όπου πέρα από αυτή αναμένεται να υπάρξουν και ανανεώσεις με πρώτο υποψήφιο τον Θωμά Πλατώνη αλλά κι έναν παίκτη έκπληξη ίσως που φάνταζε ορατό το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook