Τα μεταγραφικά \”χτυπήματα\” συνεχίζονται για τον Κισαμικό με ακόμα έναν σπουδαίο, μέχρι πρόσφατα επαγγελαμτία, ποδοσφαιριστή να ακολουθεί την διαδρομή Χανιά-Καστέλι. Ο Αντώνης Βασαδάκης συμφώνησε με την ομάδα της Κισάμου και θα αποτελέσει το 4ο σημαντικό μεταγραφικό της απόκτημα μετά του Μπουρμπάκη, Περράκη και Κουλάκη.

Ο \”Βάσα\” έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από τον Α.Ο. Χανιά και θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ του Κισαμικού, που πάει για μεγάλα πράγματα φέτος και φαντάζει από τώρα το απόλυτο φαβορί στα Χανιά.
Στα 28 του χρόνια ο Βασαδάκης έχει διαγράψει μια σημαντική καριέρα σε επαγγελματικό, κυρίως, επίπεδο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλων Αγίου Ιωάννη αλλά γρήγορα ξεχώρισε για το ταλέντο του και πήρε μεταγραφή στην ΑΕΧ. Ακολούθησε η μετακίνησή του στον Εργοτέλη, από τον οποίο όμως δόθηκε δανεικός στον Ηρόδοτο, στον οποίο και είχε σημαντική παρουσία στην Γ\’ Εθνική. Ακολούθησε η επιστροφή του στα Χανιά για λογαριασμό της Ιωνίας και μετέπειτα η μεταγραφή του στον Α.Ο. Χανιά όπου υπήρξε και εκ των αρχηγών και αγωνίστηκε μέχρι πρόσφατα.
Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν σταματάνε για την κισαμίτικη ομάδα που ρίχνει το βάρος και στην ανεύρεση νεαρών ποδοσφαιριστών, με τον προπονητή Βασίλη Γκούμπλια να είναι ενήμερος για όλες τις κινήσεις και να αναμένεται στα Χανιά από την επόμενη εβδομάδα.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο με τις ανανεώσεις σημαντικών παικτών όπως οι Κισσανάκης, Δοντσίδης, Ανιάγκμπε και Καλαμπακάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook