Μια εβδομάδα μετά τις αποκαλύψεις για τα «ροζ» τηλέφωνα που φούσκωναν τους λογαριασμούς του ΟΤΕ στην τεχνική υπηρεσία του πρώην δήμου Αιτωλικού του Μεσολογγίου, άλλη μια παρόμοια υπόθεση ήρθε στο φως και προκαλεί αναστάτωση, αυτή τη φορά στους υπεύθυνους του δήμου της Κω!

Όπως διαπιστώθηκε, ο τελευταίος λογαριασμός των δύο τηλεφώνων που βρίσκονται στα γραφεία της υπηρεσίας Αποκατάστασης Βλαβών, ενός σταθερού κι ενός κινητού, ήταν φουσκωμένος και έφτασε τα 2.700 ευρώ! Από την ανάλυση των λογαριασμών, προέκυψε ότι τα επίμαχα τηλεφωνήματα σε υπηρεσίες τηλεγνωριμιών και «ροζ» γραμμών γίνονταν το τελευταίο 20ήμερο, από τις 11:30 τη νύχτα ως τις 2 τα ξημερώματα.

Η ΕΔΕ που έγινε, απέδειξε ότι δράστης ήταν ένας υπάλληλος από… άλλη υπηρεσία, ο οποίος πήγαινε κρυφά στο γραφείο και τηλεφωνούσε ανενόχλητος!

Για να μην ξεσπάσει σκάνδαλο, η διοίκηση της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης- Αποχέτευσης Κω προτίθεται να κάνει διακανονισμό με τον δράστη, ώστε να του παρακρατείται κάθε μήνα κάποιο ποσό από τον μισθό του, ώσπου νε ξεπληρώσει τον φουσκωμένο λογαριασμό!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook