Είναι δεδομένο ότι μπορεί να μετράει λίγες ημέρες η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού αλλά τις εντυπώσεις τις έχει κερδίσει με διαφορά ο Κισαμικός. Ο σύλλογος της Κισάμου έχει αποκτήσει ήδη 4 σημαντικούς Χανιώτες ποδοσφαιριστές, Μπουρμπάκη, Περράκη, Κουλάκη, Βασαδάκη, αλλά οι κινήσεις δεν σταματάνε εδώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κισαμίτικη ομάδα έχει κάνει πρόταση σε ακόμα δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τον Α.Ο. Χανιά και οι οποίοι φημίζονται για την ποιότητα που έχουν. Ο Νίκος Τσεσμελής και ο Μπαρή Αλήογλου είναι τα δύο τελευταία ονόματα που προστέθηκαν στην λίστα με τους παίκτες που ακούγεται ότι απασχολούν τον Κισαμικό.
Με τον Τσεσμελή υπήρξε, πάντα βάση πληροφοριών, μια πρώτη άκαρπη συνάντηση αλλά πλέον τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν μετά την «μετακόμιση» στο Καστέλι του καλού του φίλου Μπουρμπάκη αλλά και των πρώην συμπαικτών του Περράκη, Κουλάκη και Βασαδάκη και να γίνεται εκ νέου επαφή υπό νέες βάσεις.
Όσον αφορά τον Μπαρή δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με τον Α.Ο. Χανιά και αγωνιζόταν σαν δανεικός στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας για ένα εξάμηνο.

Κρούση και σε Χαλκιαδάκη, Τζαγκαράκη και Μπραουδάκη

Η λίστα των παικτών που απασχολούν ή φέρεται να ενδιαφέρουν τον Κισαμικό είναι σίγουρα μεγάλη και περιλαμβάνει πέρα από επαγγελματίες και ποδοσφαιριστές που αγώνιζονταν στο Περιφερειακό και ολοκλήρωσαν την χρονιά στον Ακρίτα.
Οι πληροφορίες λοιπόν κάνουν λόγο για κρούση και στους Άκη Χαλκιαδάκη, Νεκτάριο Τζαγκαράκη και Αντώνη Μπραουδάκη, ενώ υπάρχουν και άλλα ονόματα μέσα στα οποία και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από τα Χανιά.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook