Τα Χανιά ως τόπο εναλλακτικής μορφής τουρισμού που θα αφορά στη διοργάνωση γάμων Κινέζων, έχει σκοπό να προωθήσει και να προτείνει η Ένωση Ξενοδόχων νομού Χανίων, σε κινεζική αντιπροσωπεία που θα επισκεφθεί το νησί.

Η κινεζική επιτροπή της Fujian Tianma International Travel service, θα βρίσκεται στην Ελλάδα από τις 2 Δεκεμβρίου και θα επισκεφθεί και την Κρήτη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων έστειλε ήδη επιστολή προς τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή, μέσω της οποίας του προτείνει κατά την επίσκεψή του στην Κρήτη, να εξετάσει τα Χανιά ως προορισμό θεματικού τουρισμού, με στόχο να δημιουργήσει ελκυστικά τουριστικά πακέτα για τους πελάτες των τουριστικών του πρακτορείων, από τη στιγμή που ασχολείται με τη διοργάνωση γάμων ζευγαριών Κινέζων σε θέρετρα της Ελλάδας.

Η οργανωτική επιτροπή της Fujian Tianma International Travel service, θα συναντηθεί με μάνατζερ και ιδιοκτήτες ξενοδοχείων των Χανίων, ώστε από κοινού να μπορέσουν να σχεδιάσουν και εφαρμόσουν αυτό το νέο τουριστικό προϊόν. 

Να θυμήσουμε ότι το κομμάτι των τουριστικών πακέτων που περιλαμβάνουν γάμους ζευγαριών από την Κίνα, είναι ένα σχετικά νέο είδος θεματικού τουριστικού που έχει αρχίσει να ανθεί στην Ελλάδα και κυρίως σε νησιά όπως η Σαντορίνη. Ορισμένα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση έγιναν και στην Κρήτη και τα Χανιά που πλέον διεκδικούν πιο ενεργά ένα κομμάτι της τουριστικής αυτής πίτας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook