Στα τέλη Αυγούστου θα επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων ΟΦΗ ο Σαϊμπου Γιακούμπου. Ο Γκανέζος επιθετικός που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Κυπριακής Αλκής πέρασε τη Δευτέρα την πόρτα του χειρουργείου καθώς έκανε επέμβαση στο δεξιό γόνατο. 
Ο Γιακούμπου που είχε έρθει στον ΟΦΗ χωρίς να κάνει προετοιμασία πέρυσι το καλοκαίρι από τον Δεκέμβριο είχε αρχίσει να έχει έντονες ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο αλλά το ιατρικό τιμ της ομάδας τον πήγε με συντηρητική αγωγή για να μην τον χάσει για μεγάλο διάστημα ο Νίκος Αναστόπουλος αφού υπήρχαν αρχικά φόβοι ότι ο παίκτης ίσως χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο. 
Τελικά ο Γκανέζος σήμερα πέρασε την πόρτα της ιδιωτικής κλινικής “Creta InterClinic” και χειρουργήθηκε στο δεξιό γόνατο καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε βλάβη στον έξω μηνίσκο και στον έξω χόνδρο. 
Η επιστροφή του Γιακούμπου σε ρυθμούς προπονήσεων αρχικά προβλέπεται σε 2,5 περίπου μήνες πράγμα που σημαίνει ότι και φέτος ο Γκανέζος επιθετικός θα χάσει την προετοιμασία του ΟΦΗ και αναμένεται να επιστρέψει δυνατός στα τέλη του Σεπτέμβρη έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κρητική ομάδα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook