Ευρεία σύσκεψη για τα θέματα βιωσιμότητας των Αυτοκινητοδρόμων με Συμβάσεις Παραχώρησης συγκαλεί ο νέος Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Γ. Ραγκούσης, στο Υπουργείο, την Τρίτη, 5 Ιουλίου και ώρα 12.00. Εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμμαχίας, θα συμμετάσχει ο υπεύθυνος του τομέα Υποδομών του κινήματος και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ειδικότερα, ο νέος Υπουργός αναμένεται να ενημερώσει και να συζητήσει με τους εκπροσώπους των κομμάτων για την πορεία και τα προβλήματα των έργων Αυτοκινητοδρόμων της χώρας, καθώς και τις δυνατότητες λήψης μέτρων στήριξης της βιωσιμότητάς τους. Αναλυτικά θα αναφερθεί στους πέντε Αυτοκινητοδρόμους που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή στη χώρα με συμβάσεις παραχώρησης, ενώ θα εκθέσει τα προβλήματα του κάθε έργου που καθιστούν αναγκαία τη λήψη μέτρων προκειμένου να εξασφαλιστεί η οικονομική βιωσιμότητά τους.

Από πλευράς του, ο κ. Αυγενάκης αναμένεται να αναφερθεί αναλυτικά στα ζητήματα υποδομών που αφορούν την Κρήτης, ενώ δεσμεύτηκε να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Ηρακλείου, την υλοποίηση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, ενώ πρόκειται να θίξει συγκεκριμένες ελλείψεις βασικών έργων υποδομής που έχει άμεση ανάγκη το νησί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook