Ο χώρος της μόδας χτυπιέται και αυτός από την κρίση αφού ο κόσμος δεν ξοδεύει και έτσι και η εταιρεία Lakis Gavalas έκανε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99.

Όπως διαβάσαμε στο οικονομικό διαδικτυακό περιοδικό Capital, η αίτηση υπαγωγής της εταιρείας στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Δικαίου συζητήθηκε σήερα από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Ωστόσο επικοινωνήσαμε με οικονομικούς συντάκτες και μάθαμε πως μπορεί να έχει γίνει η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 από την εταιρεία του Λάλη Γαβαλά, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη αποδεκτή. Το ότι οδηγήθηκε σε αυτή την αίτηση σημαίνει ότι η εταιρεία έχει συσωρευμένα χρέη.Με πολύ απλά λόγια, η εταιρεία ζητάει προστασία από τους πιστωτές ώστε να μην μπορεί να γίνει κατάσχεση της περιουσίας.

Πρόσφατα μίλησε στο περιοδικό People και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας Lakis Gavalas και παραδέχθηκε ότι περνάει κρίση: «Δυστυχώς, έχουμε δυσκολίες. Τρέχουμε όλοι, για να βοηθήσουμε την εταιρεία και τον κ. Γαβαλά. Τέτοιου είδους δημοσιεύσεις και γνωστοποιήσεις θεμάτων μάς στεναχωρούν, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».Tlife