Έξι μήνες πέρασαν σχεδόν από την ανακοίνωση του χωρισμού τους αλλά το διαζύγιο τους εκδόθηκε επίσημα πριν λίγες μέρες από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Η 27χρονη Γιόχανσον και ο 35χρονος Ρέινολντς είχαν ανταλλάξει τους γαμήλιους όρκους τους το Σεπτέμβριο του 2008, μπροστά σε ελάχιστους καλεσμένους σε ένα καταφύγιο άγριων ζώων στο Βανκούβερ του Καναδά.

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, η μούσα του σκηνοθέτη και ηθοποιού Γούντι Άλεν, απασχόλησε τα media με τους κατά διαστήματα ερωτικούς της συντρόφους, με αποκορύφωμα τη σχέση της με τον 51χρονο ηθοποιό Σον Πεν, η οποία έληξε άδοξα.

Αντιθέτως ο πρωταγωνιστής της ταινίας Green Lantern, παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την 22χρονη συμπρωταγωνίστρια του Μπλέικ Λάιβλι, υπεύθυνη εν μέρει για το χωρισμό του, κράτησε ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ και αφοσιώθηκε στην καριέρα του.

Ο Καναδός ηθοποιός παραδέχτηκε στο περιοδικό Details ότι ο χωρισμός ήταν μια επώδυνη εμπειρία γι’ αυτόν και χαίρεται που δεν έχει κάποια σχέση τη συγκεκριμένη περίοδο. «Δεν νομίζω ότι θέλω να ξαναπαντρευτώ αν και μερικά πράγματα τα επανεκτιμάς στη ζωή σου», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook