Νέα αναβολή για τις 18 Νοεμβρίου έλαβε η δίκη για την υπόθεση του δολοφονίας του Πρίαμου Ξυδάκη.

Στο εδώλιο του δικαστηρίου,  θα καθίσει ο ανήλικος τότε γιος του 54χρονου κρεοπώλη,  βασικού κατηγορούμενου της υπόθεσης.

Αίτια της σημερινής αναβολής, ήταν η απουσία του βασικού μάρτυρα της υπόθεσης και πατέρα του θύματος Γιάννη Ξυδάκη όπως επίσης και η απουσία ενός από τους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής.

Τον περασμένο Μάρτιο, η  εκδίκαση της υπόθεσης είχε λάβει αναβολή για σήμερα, εν μέσω διαπληκτισμών και έντασης όταν, στο Δικαστήριο Ανηλίκων, συναντήθηκαν μελη της οικογένειας Κοκολογιάννη και συγγενείς των δύο θυμάτων Πρίαμου Ξυδάκη και Μανώλη Σταυρουλάκη, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Το ιστορικό της διπλής δολοφονίας

Να υπενθυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουνίου 2012 όταν ο 34χρονος Πρίαμος Ξυδάκης πήγε στο κρεοπωλείο, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ένας 52χρονος, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Όμως, τα λόγια έφεραν ακόμη μεγαλύτερη ένταση και δεν άργησαν να βγουν και τα όπλα. 

Κατά τη διάρκεια της έντονης λογομαχίας, ο 17χρονος γιος του 52χρονου έσπευσε να τους χωρίσει. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του. Όπως είχε δημοσιευθεί, βλέποντας ο 52χρονος τον υιό του τραυματισμένο, σημάδεψε ξανά και σκότωσε τον 34χρονο, ενώ μία άλλη σφαίρα εξοστρακίστηκε και βρήκε έναν 64χρονο που καθόταν λίγο πιο πέρα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook