Μια εκπληκτική , θεαματική παράσταση είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν χθες όσοι βρέθηκαν στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά.

Η πρεμιέρα του \”Υπηρέτη Δύο Αφεντάδων\”, της καλοκαιρινής παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ αποζημίωσε και με το παραπάνω τους φίλους του θεάτρου, που γέμισαν σχεδόν την Ανατολική Τάφρο.

Η φανταστική, πρωτότυπη  σκηνοθεσία του Γ. Κακλέα, τα παραμυθένια κουστούμια , και το εντυπωσιακό σκηνικό σε συνδυασμό με την αέρινη και γεμάτη ερμηνεία του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, και των υπολοίπων ηθοποιών, ταξίδεψαν τους θεατές, προσφέροντας τους μια παράσταση υψηλού επιπέδου. Με δηλώσεις του ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Θεάτρου Μιχάλης Αεράκης, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του ΔΗΠΕΘΕΚ  στο φεστιβάλ Αθηνών, στο Ηρώδειο οπού οι φετινές εκδηλώσεις άνοιξαν με τον  \”Υπηρέτη Δύο Αφεντάδων\”, και στην ανταπόκριση του κοινού, που ήταν εντυπωσιακή.

\”Ανάλογη ανταπόκριση αναμένουμε και στις παραστάσεις μας στην Κρήτη\” δήλωσε ο κ. Αεράκης καλώντας το κοινό να παρακολουθήσει μια παράσταση που θα το αποζημιώσει. Στα Χανιά οι παραστάσεις θα δοθούν στις 5 και 6 του μήνα και θα ακολουθήσουν στο Ρέθυμνο,  στις 7, 8, 9 Ιουλίου, στο Θέατρο «ΕΡΩΦΙΛΗ» στη Φορτέτζα, και στο Ηράκλειο στις 11, 12, 13 Ιουλίου, στο Κηποθέατρο «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ».

Επίσης με δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ του ΔΗΠΕΘΕΚ ευχαρίστησε τους συντελεστές της παράστασης για την προσπάθεια τους στη φετινή παραγωγή αλλά και τον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ του ΔΗΠΕΘΕΚ κ. Γιώργο Βούρβαχη, στον οποίο δόθηκε  τιμητική πλακέτα για την προσφορά του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook