Οι ανανεώσεις στον Μινώταυρο συνεχίστηκαν την Δευτέρα (4/7) το βράδυ με ακόμα δύο ποδοσφαιριστές να έρχονται σε συμφωνία με την διοίκηση για να φοράνε τα «πράσινα» και του χρόνου. Η μία ανανέωση ήταν γνωστή εδώ και καιρό και είχε να κάνει με τον Δημήτρη Καλαϊτζάκη, ενώ η άλλη ήταν αυτή του Θωμά Πλατώνη.

Ο Καλαϊτζάκης είναι «παιδί» του Μινωταύρου αγωνιζόμενος από μικρή ηλικία και παρά το γεγονός ότι είναι 22 χρονών έχει αρκετές συμμετοχές και γκολ στο Περιφερειακό και με τους «πράσινους» και με τον Πλατανιά, με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική το 2008-09. Φέτος λόγω του ότι υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία είχε 5 συμμετοχές στο ξεκίνημα.
Από την άλλη ο Πλατώνης είχε 13 συμμετοχές την περίοδο που ολοκληρώθηκε και θα παραμείνει στον σύλλογο των Μουρνιών για 2η σερί χρονιά.

Ακολουθεί ο Βακαλουνάκης (;), δεν συνεχίζει ο Τόλιας

Για να ολοκληρωθούν οι ανανεώσεις μοναδική εκρεμμότητα παραμένει ο Νίκος Βακαλουνάκης. Ο 27χρονος επιθετικός έχει δελεαστική πρόταση από τον Κισαμικό αλλά και από άλλη ομάδα του Τοπικού αλλά από τον Μινώταυρο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα παραμείνει για ακόμα μία χρονιά.
Αντίθετα θεωρείται δεδομένο ότι δεν συνεχίζει ο Γιώργος Τόλιας, που λόγω αυξημένων επαγγελαμτικών υποχρεώσεω δεν μπορεί να ακολουθήσει πιστά τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Εγκρίθηκε ο απολογισμός

Πέρα από τις ανανεώσεις στον Μινώταυρο υπήρχε και η Γενική Συνέλευση στην οποία εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ενώ προέκυψαν και νέα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον σύλλογο είτε διοικητικά είτε έξωδιοικητικά.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης