Παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε το σενάριο για δίδυμο στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά από Νίκο Πασβάντη και Τάκη Τσακαλίδη ο εκλεκτός της διοίκησης φέρεται να είναι ο Ανδρέας Παντζιαράς.

Ο πρώην τεχνικός του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών θα έρθει στα Χανιά με απευθείας πτήση από την Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (6/7) για να συζητήσει από κοντά με την διοίκηση του Πλατανιά το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Όπως αποκάλυψε στον Χανιά ΣΠΟΡ FM και στον Λευτέρη Αντωνακάκη ο υπέυθυνος δημοσίων σχέσεων του Πλατανιά, Λάμπρος Μαλτέζος, δεν υπάρχει θέμα οικονομικό απλά απομένει να υπάρξει ταύτιση απόψεων μεταξύ διοίκησης και προπονητή για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Παίκτες από Άρη-ΠΑΟΚ και… Κορδονούρης

Πέρα από την αποκάλυψη για τον προπονητή ο κ. Μαλτέζος τόνισε ότι θα υπάρξει συνεργασία με Άρη και ΠΑΟΚ με νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα παραχωρηθούν δανεικοί στους «ερυθρόλευκους» και με ένα όνομα από τους «κίτρινους» που θα προκαλέσει αίσθηση.
Στην συνέχεια ο υπέυθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, που συνεχίζει να βρίσκεται στην Βόρεια Ελλάδα, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Παναγιώτη Κορδονούρη τονίζοντας ότι ο παίκτης επιθυμεί να επιστρέψει στην Κρήτη και έχει εκφράσει την θέληση να αγωνιστεί στον Πλατανιά, με τις απαιτήσεις του να είναι προσιτές.
Όσον αφορά για το αν υπάρχει περίπτωση να πάρει παίκτες από τον ΑΟΧ ο Πλατανιάς, ο Λάμπρος Μαλτέζος, υποστήριξε ότι αυτό θα γίνει μόνο αν οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Χανιά θα έχουν μείνει ελεύθεροι και θα επιθυμούν οι ίδιοι να αγωνιστούν στους «ερυθρόλευκους».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης