Από τις 25 του Μάη συναντιόμαστε καθημερινά στην πλατεία Αγοράς και σε όλες τις πλατείες της χώρας. Τόσο καιρό αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς. Όχι πια! Παίρνουμε τις ζωές στα χέρια μας! Συγκεντρωνόμαστε καθημερινά στις 18:00 στην πλατεία Αγοράς, συμμετέχουμε και συναποφασίζουμε στην Ανοιχτή Συνέλευση, η οποία αρχίζει στις 20:30.

Από αυτήν την εβδομάδα έχει ξεκινήσει καθημερινά στις 20:00 διανομή συσσιτίου στην πλατεία. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο θα μας βρει εκεί.
Επιπρόσθετα, για την εβδομάδα που διανύουμε έχουν οργανωθεί οι παρακάτω δράσεις:

Τρίτη 05.07
Στις 19:30: Ανοιχτή συνάντηση της Ομάδας Παιδείας. Όσοι ενδιαφέρονται ας προσέλθουν.
Στις 22:00: Συναυλία με το συγκρότημα «Κύκλος» (παραδοσιακή μουσική) και γλέντι με τσικουδιά. Παρακαλούνται οι κάτοχοι τσικουδιάς να την φέρουν μαζί τους – όπως και πλαστικά ποτηράκια.

Τετάρτη 06.07
Στις 19:00: Συνάντηση της συντονιστικής ομάδας που έχει αναλάβει για την εβδομάδα που διανύουμε. Ανοιχτή σε όσους-όσες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.
Από τις 20:00: Δημιουργία πανό.

Πέμπτη 07.07
Στις 22:00: Προβολή ταινίας «Η γη τρέμει», του Λουκίνο Βισκόντι, διάρκεια 160 λεπτά.

Παρασκευή 08.07
Στις 21:30: Προβολή οπτικοακουστικού υλικού με θέμα «Καταστολή του 2ημέρου 28-29 Ιούνη – Πολιτικές εξελίξεις – Παρουσίαση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος». Συζήτηση για τον Εφαρμοστικό με κατάληξη ψηφίσματος το οποίο θα τεθεί προς συζήτηση την Κυριακή στη Λαϊκή Συνέλευση.

Σάββατο 09.07
Το πρωί εξόρμηση στα κοντινά χωριά για ενημέρωση για το Μνημόνιο ΙΙ. Λεπτομέρειες για την ώρα συνάντησης θα ανακοινωθούν αργότερα. Όσοι έχουν προτάσεις-ιδέες σχετικά και θέλουν να συμμετέχουν ας έρθουν είτε στις συνελεύσεις είτε στην ανοιχτή συνάντηση της συντονιστικής ομάδας την Τετάρτη στις 19:00.
Στις 21:30: Συναυλία (το συγκρότημα θα ανακοινωθεί … προσεχώς)

Κυριακή 10.07
ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ
Συζήτηση ψηφίσματος από τη Συνέλευση της Παρασκευής για το Μεσοπρόθεσμο και τις πολιτικές εξελίξεις.

Επίσης, προγραμματίζεται για την επόμενη εβδομάδα έκθεση ζωγραφικής στην πλατεία από καλλιτέχνες της πόλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook