Ανακοίνωση του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου για την γενική απεργία της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου.

“Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου εκφράζει για άλλη μια φορά την έντονη αγωνία του εμπορικού κόσμου της Κισάμου για τις αρνητικές εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Εκφράζει ρητά την κατηγορηματική αντίθεση του, στα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα, που μοναδικό στόχο έχουν τον ολοκληρωτικό αφανισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Προασπίζοντας την ιδεολογία των συντονισμένων, ουσιαστικών και μεθοδευμένων κινήσεων, έτσι ώστε να υπάρχουν τα μέγιστα αποτελέσματα,  ο ΝΕΣΚ συντάσσεται  με τις  προτεινόμενες μορφές κινητοποιήσεων της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου 2015, όπου οι φορείς εκπροσώπησης  της επιχειρηματικότητας, της εργασίας και της αγοράς  της χώρας, προχωρούν σε 24ωρη απεργία και σε απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, ενάντια στην εφαρμογή της πολιτικής του τρίτου μνημονίου.

Αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι το επικείμενο κλείσιμο των καταστημάτων, αποδεδειγμένα επιβαρύνει την ήδη δυσχερή κατάσταση των επαγγελματιών, ο ΝΕΣΚ προτείνει το συμβολικό κλείσιμο των καταστημάτων της Κισάμου, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 από τις 08:00 πμ έως τις 11:00 πμ. και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν  ενεργά .”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook