Νέα παράταση παίρνει η επικύρωση της βαθμολογίας στην Σούπερ Λίγκα, αφού το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο, ευρέως γνωστό ως CAS, αποφάσισε να εξετάσει την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής σχετικά με την υπόθεση της ασφαλιστικής του ενημερότητας, η οποία κατά την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ κρίθηκε πλαστή.

Η διοργανώτρια αρχή σκόπευε στο Διοικητικό Συμβούλιο της επόμενης εβδομάδας (11 Ιουλίου) να δώσει τέλος στο σίριαλ της επικύρωσης της βαθμολογίας, ωστόσο τουλάχιστον μέχρι τις 15 του μηνός όταν και το CAS έδωσε προθεσμία στην πλευρά του «Γηραιού» να καταθέσει τον σχετικό φάκελο με τα στοιχεία, μένει με «δεμένα τα χέρια».

Υπενθυμίζουμε ότι η προαναφερθείσα υπόθεση και η μη αδειοδότηση από το αρμόδιο όργανο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αποτέλεσαν τους λόγους υποβιβασμού του Ηρακλή «στα χαρτιά».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, C.A.S, ενημέρωσε, σήμερα Τρίτη 05/07, την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, εγγράφως και επισήμως, ότι αποδέχεται την εξέταση της έφεσης κατά της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της Ε.Π.Ο, για την υπόθεση της ασφαλιστικής ενημερότητας.

Το περιθώριο, το οποίο δόθηκε στην \’κυανόλευκη\’ πλευρά, ώστε να καταθέσει το σχετικό φάκελο στοιχείων είναι μέχρι τις 15/07, ενώ, κατόπιν, το C.A.S. θα ανακοινώσει ημερομηνία εκδίκασης.

Με βάση τα προβλεπόμενα από το άρθρο 20 παράγραφος 3 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου, η Super League απαγορεύεται να επικυρώσει τη βαθμολογία της περιόδου 2010-2011, μέχρι να αποφασίσει το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο για τη συγκεκριμένη υπόθεση».

Πηγή: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook