Η Γαλλίδα δημοσιογράφος κ. Anh-hoa Portalier από το εξειδικευμένο περιοδικό στο θαλάσσιο τουρισμό «Saint Tropez Mer & Port», αγάπησε τον Άγιο Νικόλαο με την πρώτη ματιά!

Η κ. Portalier επισκέφθηκε την περιοχή του Αγίου Νικολάου για πρώτη φορά πριν ένα χρόνο και από τότε είχε σαν στόχο τη δημοσίευση ενός μεγάλου αφιερώματος στο Δήμο Αγίου Νικολάου με συνέντευξη του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κουνενάκη.

Σήμερα, Τρίτη 5 Ιουλίου 2011 η κ. Anh-hoa Portalier επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αγίου Νικολάου και με μεγάλη αλλά και εμφανή ικανοποίηση έφερε μαζί της το περιοδικό «Saint Tropez Mer & Port».

Το περιοδικό περιλαμβάνει σε περίοπτη θέση το αφιέρωμα στο Δήμο Αγίου Νικολάου, είναι υψηλών προδιαγραφών και με εξαιρετική εκτύπωση.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κουνενάκης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος σε θέματα τουρισμού κ. Μιχάλης Σγουρός και η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού κ. Μαρία Καφετζάκη υποδέχτηκαν εγκάρδια την γαλλίδα δημοσιογράφο και την ευχαρίστησαν για τη συμβολή και την στήριξή της στον τουρισμό μας, ο οποίος όπως ανέφεραν αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Το περιοδικό «Saint Tropez Mer & Port» τυπώνεται σε 20.000 αντίτυπα, είναι δίγλωσσο (Αγγλικά και Γαλλικά) και διανέμεται στο κοσμοπολίτικο SAINT TROPEZ, σε όλες τις Μαρίνες της Γαλλίας καθώς και της Ευρώπης. Το περιοδικό προτείνει κυρίως ταξιδιωτικούς προορισμούς σε χώρες οι οποίες έχουν αναπτύξει τον θαλάσσιο τουρισμό και στην συγκεκριμένη έκδοση προτείνουν την Κρήτη – Άγιο Νικόλαο και τη Μύκονο. Στο περιοδικό διαφημίζονται τοπικές επιχειρήσεις στις οποίες θα αποσταλούν αντίτυπα τα οποία θα διαθέσουν οι ίδιες στους πελάτες τους.

Η κ. Portalier επεσήμανε στο δήμαρχο ότι η Ελλάδα φέτος συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρώτες προτιμήσεις των Γάλλων, ως ασφαλής ταξιδιωτικός προορισμός, ένεκα της πολιτικής αστάθειας που επικρατεί στις χώρες της Βόρειας Αφρικής.
 
Ο κ. Κουνενάκης τίμησε τη Γαλλίδα δημοσιογράφο κ. Anh-hoa Portalier με αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους του Δήμου Αγίου Νικολάου και της ευχήθηκε καλή διαμονή ενώ παράλληλα την ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook