Τελικά η μεταγραφή που είχε προαναγγείλει χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ ολοκληρώθηκε και έτσι ο ΑΟΧ δυο μέρες πριν το τέλος της χειμερινής περιόδου πρόσθεσε και τέταρτο παίκτη στο ρόστερ του. Οι μπλε απέκτησαν τον 17χρονο (13-9-1994) Κωνσταντίνο Ταταράκη από τον ΑΟΔΑ ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου υπέγραψε  το νέο του συμβόλαιο.

Οι άνθρωποι του ΑΟΧ μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Σάκη Μπαδιεριτάκη έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στον νεαρό επιθετικό και τη Παρασκευή το βράδυ έγινε η επίσημη κρούση στον ΑΟΔΑ ο οποίος συνεδρίασε εκτάκτως και  αποφάσισε να ανάψει το πράσινο φως από την πλευρά του.
Από τη μεριά του ποδοσφαιριστή υπήρχαν κάποιες επιφυλάξεις που είχαν να κάνουν κυρίως με τις νέες του υποχρεώσεις αλλά τελικά κάμφθηκαν και το μεσημέρι του Σαββάτου έδωσε την θετική του απάντηση στους ανθρώπους του ΑΟΧ παίρνοντας την απόφαση να κάνει το μεγάλο άλμα αφήνοντας το τοπικό Χανίων για την Football League 2.

Ο νεαρός επιθετικός θεωρείται από τα πιο μεγάλα ταλέντα του Χανιώτικου ποδοσφαίρου με θητεία στις Μικτές του νομού ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι εδώ και καιρό παρακολουθείτο και από άλλες ομάδες (Εργοτέλης).

Είναι σαφές ότι ο Ταταράκης θα είναι δύσκολο να βοηθήσει άμεσα τον ΑΟΧ στη Football League 2, ωστόσο υπάρχουν οι προοπτικές να αποτελέσει μια σημαντική επένδυση για το -άμεσο- μέλλον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook