Χωρίς να χρειαστεί να δουλέψει τις «μηχανές» του στο φουλ, ο ΝΟΧ πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο επικρατώντας και του ΑΟΑΝ με 9-3.  Έτσι η Χανιώτικη ομάδα συμπλήρωσε 3 νίκες και φυσικά προελαύνει στην βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου της Α2 κατηγορίας. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του ΝΟΧ στο Ηράκλειο, αφού στη πρεμιέρα είχε νικήσει και τον ΟΦΗ.

Η νίκη κόντρα στον Άγιο Νικόλαο εξασφαλίστηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αν και ο τεχνικός του Ν.Ο.Χ. θεωρεί ότι οι παίκτες του έχουν τη δυνατότητα ν’ αποδώσουν πολύ καλύτερα. «Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα όχι όμως και από την εμφάνιση. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν πιάσαμε τον ρυθμό που θέλω. Πρέπει να γίνουμε περισσότερο σοβαροί στη συνέχεια. Αμυντικά πήγαμε καλά, όχι όμως κι επιθετικά.

Οι φουνταριστοί μας δεν βρέθηκαν στην καλύτερη μέρα. Πρέπει ν’ ανεβάσουμε πλέον στροφές γιατί η συνέχεια προβλέπεται να είναι πιο δύσκολη και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο», τονίζει ο Νίκος Βλαζάκης.
 
Ο Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES κατάφερε στο πρώτο 8λεπτο να προηγηθεί με 2-1 ενώ ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο με σκορ 4-1, ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για τη νίκη.

Στην επανάληψη, ο Άγιος Νικόλαος εκμεταλλευόμενος τα κενά στην άμυνα της χανιώτικης ομάδας προσπάθησε να μειώσει, αλλά ο Ν.Ο.Χ. άνοιξε τη διαφορά στα 4 γκολ (7-3), για να διαμορφωθεί το τελικό 9-3 στο τέταρτο και τελευταίο 8λεπτο.
Πρώτος σκόρερ για τα Χανιά ήταν ο Μπαριωτάκης με 3 τέρματα, 2 σημείωσε ο Κωνσταντουδάκης και 1 οι Αυγουστιανάκης, Λάππας, Φωκάς και Χαριτάκης.

Τα 8λεπτα: 1-2, 0-2, 2-3 και 0-2.