Τελευταία ενημέρωση 21.00

Σε νοσοκομείο της Αθήνας σχεδιάζεται να μεταφερθεί ο 23χρονος νεαρός άνδρας που περίπου στις 14.00 το μεσημέρι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών. Οι γιατροί εξετάζουν την αεροδιακομιδή του άνδρα σε νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να λάβει εξειδικεύμενη ιατρική φροντίδα.

Ο 23χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε. Το όχημα ακολούθησε τρελή πορεία με αποτέλεσμα να καταλήξει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να ανατραπεί.

Ο οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες, εκσφενδονίστηκε σε μικρό χαντάκι ενώ η συνεπιβάτις του εγκλωβίστηκε στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο και παρέλαβαν τον οδηγό και τη συνεπιβάτιδά του για να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Τα τραύματα του οδηγού ήταν σοβαρά και χρειάστηκε να διασωληνωθεί, ενώ η κοπέλα έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα.

Λίγη ώρα αργότερα στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, ένας οδηγός μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το πόδι του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook