Δύο 24χρονοι και ένας 38χρονος Ηρακλειώτης κατηγορούνται πως είχαν αναπτύξει έντονη δραστηριότητα με την αρπαγή τσαντών απο τουρίστες στην Χερσόνησο Ηρακλείου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία 26χρονης Σουηδέζας, ενώ περπατούσε σε δρόμο της Χερσονήσου, τρεις άγνωστοι δράστες, επιβαίνοντες σε δίκυκλα μικρού κυβισμού της άρπαξαν μια γυναικεία τσάντα που είχε ένα κινητό τηλέφωνο, και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις διωκτικές αρχές, και οι αστυνομικοί βασιζόμενοι στις περιγραφές της 26χρονης, εντόπισαν έναν 24χρονο στο κτίριο της δημοτικής ενότητας Χερσονήσου και τον συνέλαβαν καθώς στην κατοχή του βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο της Σουηδέζας.

Στην συνέχεια οι αστυνομικοί απο την Χερσόνησο αναζήτησαν και συνέλαβαν ως συνεργούς, δύο αδέλφια  24 και 38 ετών ενώ στην διάρκεια έρευνας στα σπίτια τους, με την συνδρομή αστυνομικών του Αρκαλοχωρίου, στο σπίτι του πρώτου συλληφθέντα βρέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα που δεν μπορούσε να εξηγήσει την κατοχή τους.

Και οι τρείς αναγνωρίστηκαν απο την 26χρονη Σουηδέζα, ενώ κατα την προανάκριση παραδέχτηκαν την κλοπή της τσάντας καθώς επίσης και μια ακόμη κλοπή τσάντας απο έναν 17χρονο Ολλανδό, ο οποίος επίσης αναγνώρισε τον έναν απο τους κατηγορούμενους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook