Την περαιτέρω στάση τους αναμένεται να αποφασίσουν το Σαββατοκύριακο, 9-10 Ιουλίου, τα μέλη του κινήματος των «Αγανακτισμένων».

Σε ανακοίνωσή τους καλούν τις λαϊκές συνελεύσεις όλης της χώρας να βρεθούν στην πλατεία Συντάγματος για ένα ουσιαστικό απολογισμό και προγραμματισμό των επόμενων βημάτων.

Τονίζουν, όμως, πως «οι πρώτες 40 μέρες ήταν μόνο η αρχή» παρόλο που «το σύστημα ελπίζει ότι με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού του νόμου το κίνημά μας θα εκτονωθεί».

«Δεν μπορεί να εκτονωθεί ένα κίνημα που έχει διαμηνύσει ότι ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Δεν μπορεί να εκτονωθεί ένα κίνημα σε μια χώρα που οι κάτοικοί της, οι εργαζόμενοι σε αυτήν, ο δημόσιος πλούτος, μέχρι και οι παραλίες της ξεπουλιούνται στους δανειστές και στους \’εταίρους μας\’» αναφέρουν στην ανακοίνωση.

Καταλήγοντας, υπογραμμίζουν πως «η ενεργητική και μαζική παρουσία του κινήματός μας είναι σήμερα πιο επιτακτική από ποτέ μέχρι να φύγουν όλοι όσοι μας οδήγησαν στο σημερινό αδιέξοδο»

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook