Μια εταιρεία παραγωγής σοκολάτας στη Βρετανία είναι προς αναζήτηση του υπαλλήλου για την πιο γλυκιά δουλειά του κόσμου, τον επικεφαλής δοκιμαστή στο εργοστάσιό της!

Το μόνο προσόν που χρειάζεται είναι… ουρανίσκος αλλά υπάρχει μια μικρή παγίδα. Το άτομο που θα προσληφθεί δεν θα αμείβεται με χρήματα αλλά με μηνιαία παροχή σοκολάτας! Αντί για λίρες, ο υπάλληλος ή η υπάλληλος που θα προσληφθεί θα παίρνει κάθε μήνα μια γενναία ποσότητα σοκολάτας.

Η εταιρεία ανοίγει ένα νέο μεγάλο εργοστάσιο στο Aberdeenshire μέσα στον επόμενο χρόνο και θέλουν να γιορτάσουν την επέτειο με τη δημιουργία μιας νέας σοκολάτας εμπνευσμένης από τον δοκιμαστή που θα προσληφθεί. Οι άλλοι ρόλοι που θα έχει το άτομο που θα προσληφθεί θα είναι η συμμετοχή σε πάνελ γευσιγνωσίας, διασφαλίζοντας τον ποιοτικό έλεγχο καθώς και η δοκιμή των ανταγωνιστικών εταιρειών, τρώγοντας σοκολάτες άλλης μάρκας.

Η εταιρεία αναφέρει στην αγγελία της ότι ο υπάλληλος θα λαμβάνει κάθε μήνα μια μεγάλη ποσότητα με σοκολάτες ώστε να μπορεί να τις απολαύσει σπίτι του με την ησυχία του, αυτός και η οικογένεια του. Ο Kirstin McNutt, επικεφαλής της εταιρείας και ιθύνων νους της αγγελίας, δήλωσε: «Αυτό δεν είναι ένα αστείο, πράγματι θέλουμε να προσλάβουμε έναν δοκιμαστή σοκολάτας για 12 μήνες. Αυτή τη στιγμή η σοκολάτα μας βγαίνει σε τέσσερις γεύσεις: γάλα, κηρήθρα, μαύρη σοκολάτα και μέντα. Με το νέο εργοστάσιό μας θα είμαστε σε θέση να παράγουμε περισσότερες από πέντε εκατομμύρια μπάρες σοκολάτες ετησίως και θέλουμε να μοιραστούμε αυτή την επιτυχία μέσω των δημιουργικών υποψηφίων οι οποίοι δοκιμάζοντας θα μας πρότειναν νέες γεύσεις».

Προθεσμία για να υποβάλει κανείς θέση για την αγγελία είναι μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου και ο υπεύθυνος δήλωσε ότι μπορούν όλοι να κάνουν αίτηση, όποια και αν είναι η ηλικία τους δηλώνοντας για ποιο λόγο είναι οι κατάλληλοι γι’ αυτή τη θέση. Οι τέσσερις καλύτερες ιδέες που θα δοθούν από τους υποψηφίους θα αναδείξουν δύο φιναλίστ οι οποίοι θα αναμετρηθούν μέσω social media όπως λέει.

Δεν ξέρουμε αν αρκετή ποσότητα σοκολάτας είναι κίνητρο για όλο αυτό αλλά το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν αρκετές αιτήσεις…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook