Κορυφαίο στην κατηγορία «Day Spa» αναδείχθηκε μετά την ψηφοφορία των αναγνωστών του θεσμού «Condé Nast Traveller Awards», που διοργανώνει για 2η χρονιά στην Ελλάδα το περιοδικό Condé Nast Traveller, το SPARKLING SPA-PORTO PLATANIAS BEACH RESORT. Η τελετή της Απονομής των Βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13η Ιουλίου 2011, ώρα 20:30, στο «Grand Resort Lagonissi - Veghera club».Κάθε χρόνο από το 1988, το Νο1 ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο, το Condé Nast Traveller, διοργανώνει τη μεγαλύτερη ψηφοφορία, για το αναγνωστικό του κοινό. Μέσα από αυτήν, αναδεικνύονται προορισμοί, ξενοδοχεία, μέσα μεταφοράς και οι , υπηρεσίες που κατάφεραν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των αναγνωστών.

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Η ελληνική έκδοση του Condé Nast Traveller, ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές της επιτυχημένης διοργάνωσης σε Αμερική, Μεγάλη Βρετανία και Ισπανία, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τα «Βραβεία Κοινού 2010».

Στόχος των βραβείων είναι να καθιερωθεί ο πρώτος και μοναδικός στο είδος του θεσμός στην Ελλάδα για τον Τουρισμό, τα Ταξίδια και τη Φιλοξενία, αποτελώντας ένα μοναδικό εργαλείο επιβράβευσης όσων υπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Ελληνική Τουριστική Βιομηχανία, λειτουργώντας ταυτόχρονα και ως πρεσβευτές του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού.

Παράλληλος στόχος επίσης είναι τα Βραβεία Κοινού να βελτιώσουν την εικόνα και το κύρος της Ελληνικής φιλοξενίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο αυξάνοντας έτσι την τουριστική κίνηση της χώρας μας.