Νέα ήττα υπέστη ο Κύδωνας στην Α1 χάντμπολ των ανδρών και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά αναφορικά με την απ’ ευθείας σωτηρία της Χανιώτικης ομάδας.  

Ο Κύδωνας αυτή τη φορά έχασε στην Έδεσσα από τον τοπικό Αερωπό με 26-24, με αποτέλεσμα οι νικητές να αποσπαστούν αρκετά από την Χανιώτικη ομάδα στη βαθμολογία, αλλά και από τα πλέι- αουτ.

Ο Κύδωνας με την 5η συνεχόμενη ήττα του πλέον μπήκε για τα καλά σε περιπέτειες για την παραμονή του, ενώ πριν ένα μήνα έκανε όνειρα Ευρώπης! 
  

Τα δεκάλεπτα: 4-5, 9-9, 14-12 (ημχ), 17-16, 22-21, 26-24
 
ΑΕΡΩΠΟΣ (Νίκος Γεωργιάδης): Μίλτσεφ, Λούσης, Κότσιφας, Τζουβάρας 1, Λαζαρίδης, Γιόσμου 7, Βουτσάς 7, Τσάτσος 1, Χατζηπέτρου 2, Ανανιάδης, Αρβανιτίδης Π. 4, Μούσιος 4, Κυριακού.

ΚΥΔΩΝ (Μάκης Οικονομάκης): Μπιτσάκης, Καμαριανάκης, Μυντιλάκης 1, Κοκολοδημητράκης Ν. 3, Κοκολοδημητράκης Σ., Κυριάκος, Φαλτσέτας 1, Φίλιτς 6, Μίκοβιτς 7, Τσαβδάρης 1, Σταυρίδης, Αδαμίδης 5.

Διαιτητές: Πατιός, Τσιάνας, Δίλεπτα: 4-3, Πέναλτι: 2/3-1/2.ς με την 5η συνεχόμενη ήττα του πλέον μπήκε για τα καλά σε περιπέτειες για την παραμονή του, ενώ πριν ένα μήνα έκανε όνειρα Ευρώπης!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook