Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές στην Χίο για να εντοπίσουν έναν 35χρονο Αλβανό, που ξεπλήρωσε με μαχαιριές την απόφαση της αγαπημένης του να βάλουν τέλος στην ερωτική τους σχέση!

Η 36χρονη Ελληνίδα που έφτασε μια ανάσα από τον θάνατο, νοσηλεύεται υπό προστασία στο «Σκυλίτσειο» νοσοκομείο.

Ο αλλοδαπός δράστης δεν μπορούσε να «χωνέψει» ότι δεν θα έβλεπε ξανά την 36χρονη φίλη του. Άρχισε να την αναζητά και κατάφερε να την εντοπίσει στο σπίτι ενός φίλου της στην πόλη της Χίου όπου, αφού λογομάχησαν έντονα, εκείνη του ανακοίνωσε ότι έχει σχέση με άλλον άνδρα. Θολωμένος ο 35χρονος Αλβανός, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισε να την χτυπάει με αυτό!

Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο δάπεδο με τρεις μαχαιριές στον θώρακα, την κοιλιά και την πλάτη και ο φίλος της ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική.

Την ίδια στιγμή, ο παρ’ ολίγον δολοφόνος το έβαζε στα πόδια και εξαφανιζόταν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν στο σπίτι του και τα μέρη όπου συχνάζει, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook