Χωρίς τον Λευτέρη Θεοδωράκη θα πορευτεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων μετά από την παραίτηση του νεαρού προπονητή.

Ουσιαστικά ο Θεοδωράκης είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις του μετά το ματς με την Αγία Παρασκευή, όταν στις δηλώσεις του είχε πει ότι χρειάζεται να γίνει κάτι δραστικό στην ομάδα, ακόμα κι αν αυτό αφορά την αλλαγή προπονητή.

Η ανακοίνωση του ΟΑΧ:

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοινώνει την αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Λευτέρη Θεοδωράκη. Ο κ. Θεοδωράκης μετά το παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή έθεσε στη διάθεση της Διοίκησης την παραίτησή του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και παρά την στήριξη και επιμονή του εφόρου Γιάννη Τζουγκράκη και του τεχνικού διευθυντή Στέλιου Δερμιτζάκη, η απόφασή του δεν άλλαξε.

Ως εκ τούτου, η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, ενώ να σημειωθεί ότι στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με την Καλαμάτα, στον πάγκο θα βρεθεί η Φρόσω Δημητρουλάκη.

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων οφείλει να αναγνωρίσει την προσπάθεια στο πρόσωπο του κόουτς Θεοδωράκη και να τον ευχαριστήσει για τις πολύτιμες υπηρεσίες του, παρότι δεν θα εγκαταλείψει τον ΟΑΧ, αφού θα παραμείνει στα Τμήματα υποδομής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook