Στο βίντεο παρακολουθούμε μία σκηνή που θα μπορούσε να θεωρηθεί μία από τις «νεανικές τρέλες» στις οποίες όλοι μας λίγο πολύ έχουμε εμπλακεί. Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση τα πάντα έχουν τραβηχτεί στα όριά τους, και όπως φαίνεται όλα κινούνται επί ξυρού ακμής. Ή για την ακρίβεια στην ακμή ενός εννιαόροφου κτιρίου, στην άκρη του οποίου βρίσκεται για αρκετή ώρα μία κοπέλα.

Η εξέλιξη του βίντεο είναι κυριολεκτικά σοκαριστική. Η νεαρή κοπέλα, πεπεισμένη ότι το σκοινί θα την κρατήσει στην ζωή, κάνει το απονενοημένο βήμα, και αφήνεται στο κενό. Όμως όπως είναι προφανές, οι υπολογισμοί ήταν τελείως λάθος, και το σώμα της νεαρής πέφτει με δύναμη στο έδαφος, χωρίς το σχοινί να μπορεί να ανασχέσει την ορμή του σώματός της. 

Αναπηδώντας μερικές φορές στο έδαφος, είναι προφανές ότι έχει ήδη χάσει τις αισθήσεις της, και όπως μαθαίνουμε από τις ελάχιστες πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας, βρίσκεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο, σε μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Όπως και να έχει το βίντεο ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την αιώνια μάχη μεταξύ της ελαφρύτητας της νεότητας και της αδιαπραγμάτευτης δύναμης της βαρύτητας. Κάτι που, άλλοι λίγο, άλλοι πολύ έχουμε διαπιστώσει εξ ιδίων, όσοι υπήρξαν και όσοι μπορούν (είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω τρέλας) να είναι νέοι…

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook