Ο Δήμος Πλατανιά ανακοινώνει  ότι την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 12:00μ.μ,  στα γραφεία του Δήμου στο Γεράνι , θα πραγματοποιηθούν οι υπογραφές των παρακάτω συμβάσεων Έργων του Δήμου : 

• Υπογραφή Σύμβασης του  έργου με τίτλο : «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ» προϋπολογισμού δημοπράτησης: 85.000,00€, μεταξύ του Δημάρχου κ. Ιωάννη Μαλανδράκη και του αναδόχου ΛΥΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, Πολιτικό Μηχ/κο ΕΔΕ.
To έργο αφορά εργασίες που θα γίνουν για την αποκατάσταση φθορών  αλλά και την συντήρηση των σχολικών κτιρίων του Δήμου Πλατανιά.  Η πίστωση προέρχεται από ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ σε βάρος του κωδικού Κ.Α.     30-7331.003 του προϋπολογισμού του Δήμου Πλατανιά του τρέχοντος έτους 2015

• Υπογραφή Σύμβασης του  έργου με τίτλο : «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Τ.Κ. ΜΟΔΙΟΥ Δ. ΠΛΑΤΑΝΙΑ» προϋπολογισμού δημοπράτησης: 110.000,00€, μεταξύ του Δημάρχου κ. Ιωάννη Μαλανδράκη και του αναδόχου Πετράκη Ευάγγελου, Πολιτικό Μηχ/κο ΕΔΕ.
Η πίστωση προέρχεται από πιστώσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook