​Στην απομόνωση των φυλακών της Κέρκυρας βρίσκεται εδώ και 7 μήνες, ο πατέρας της μικρής Άννυ και μιλά μέσα από την απομόνωση για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως όταν ξύπνησε βρήκε την κόρη του νεκρή. «Όταν ξύπνησα στις 10 βρήκα τη μικρή δίπλα μου και μου φάνηκε περίεργο γιατί ξυπνούσε 7-8 η ώρα. Το σώμα της ήταν σαν πέτρα και τα χείλη της ήταν μπλε. Είπα στον φίλο μου που ήταν στον διάδρομο “έλα να δεις κάτι έχει το παιδί».

Ο νεαρός Βούλγαρος, ο οποίος εξαφάνισε το πτώμα της κόρης του με φρικιαστικό τρόπο, λέει ότι ήθελε να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία αλλά ο φίλος του τον συμβούλευσε να μην το κάνει, επειδή είναι χρήστης ουσιών και θα κατηγορούσαν εκείνον για το θάνατό της. «Εκείνη τη μέρα αναγκάστηκα να πάρω 5 γραμμάρια ναρκωτικών ενώ συνήθως έπαιρνα 2-3 το πολύ» προσθέτει.

«Το παιδί το άφηνα σε αυτόν, όταν έβγαινα έξω για να πάρω τη δόση μου. Μου έλεγε… δεν φταις εσύ… και μου είπε τι να κάνω για να εξαφανίσω το πτώμα» παραδέχεται και συνεχίζει:

«Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που έκανα και να θέλω να γυρίσω το χρόνο πίσω, δεν μπορώ».

Στη συνέχεια είπε ότι «μόνος μου το έκανα όλο αυτό» και ο φίλος του τον βοήθησε σε κάποια άλλα… πράγματα, καθώς και ότι πέταξαν τα ανθρώπινα μέλη του άτυχου κοριτσιού, σε διάφορους κάδους απορριμμάτων.

Ακόμη, παραδέχτηκε πως ο φίλος του του ζήτησε χρήματα για να μην αποκαλύψει την αλήθεια στην αστυνομία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook