Η ομορφιά της φύσης σε συνδυασμό με ένα από τα μεγαλουργήματα της ανθρωπότητας. Το Σινικό Τείχος ντύθηκε στα λευκά, προκαλώντας χιλιάδες Κινέζους, αλλά και τουρίστες να το περπατήσουν και να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες.

Το σκηνικό που δημιουργήθηκε παρέπεμπε σε παραμύθι. Παρ’ ότι τα παγωμένα σκαλοπάτια εγκυμονούσαν κινδύνους για τραυματισμούς, πολλοί επισκέπτες κατέκλυσαν το γνωστότερο τουριστικό αξιοθέατο της χώρας.

Η χιονόπτωση δεν είχε προβλεφθεί σε τόσο μεγάλο μέγεθος, με συνέπεια το μοναδικό αυτό αποτέλεσμα να εντυπωσιάσει ακόμη και τους ανθρώπους που εργάζονται στην περιοχή και η εικόνα του Σινικού Τείχους αποτελεί καθημερινότητα για τους ίδιους.

 

Το χιόνι κάλυψε ολόκληρη την περιοχή, καθώς έπεσε πυκνό και στο κέντρο του Πεκίνου, ντύνοντας στα λευκά όλα τα κτήρια με τη χαρακτηριστική κινεζική αρχιτεκτονική. Οι κάτοικοι της πόλης ξεχύθηκαν στους δρόμους όχι για να δουλέψουν, αλλά για να απολαύσουν το χιόνι και να παίξουν χιονοπόλεμο. Ο χειμώνας χτύπησε απότομα την Κίνα, αλλά κάθε άλλο παρά… στενοχώρησε τους κατοίκους των μεγάλων πόλεων και τους τουρίστες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook