Είδαν.. κατέγραψαν τις ζημιές.. και βρισκόμαστε τώρα εν αναμονή της έκθεσης που θα συντάξει το κλιμάκιο μηχανικών της Διεύθυνσης Τεχνικών  Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που επισκέφτηκε το Παγκρήτιο Στάδιο. 

Η επίσκεψη των ελεγκτών στο Ηράκλειο, έγινε έπειτα από την επίσκεψη των εκπροσώπων της Τ.Α, στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, προκειμένου να απαιτήσουν την άμεση χρηματοδότηση για την συντήρηση του Παγκρητίου, αλλά και την τοποθέτηση στεγάστρου στην βοριοδυτική πλευρά του Σταδίου.

Τα στελέχη του Υπουργείου, προχώρησαν σε αυτοψία του χώρου και αναμένεται τώρα η σύνταξη της έκθεσής τους, ώστε να καθοριστούν και οι εργασίες που θα γίνουν άμεσα.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Υφυπουργός, στην συνάντηση που είχε γίνει στις 17 Νοεμβρίου, στην Αθήνα, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη,  τον Δήμαρχο, Βασίλη Λαμπρινό και τον αντιδήμαρχο ηρακλείου, Κώστα Βαρδαβά, είχε δεσμευτεί ότι θα δοθεί άμεσα η χρηματοδότηση, τόσο για την συντήρηση του Παγκρητίου, όσο και για την αποκατάσταση της ζημιάς, που είχαν προκαλέσει οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες στο σκέπαστρο του σταδίου, τον περασμένο χειμώνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook