Σε σίριαλ έχει μετατραπεί η τελευταία μεταγραφική προσθήκη που θέλει να κάνει ο Εργοτέλης με την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα παίζει στις πτέρυγες. 

Μετά το ναυάγιο στις περιπτώσεις Κουτσιανικούλη, Επστάϊν και Καπετάνου στην κρητική ομάδα έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην κοινοτική αγορά και κυρίως σε αυτή της Κροατίας όπου ο γνωστός μάνατζερ Μπόρις Τσβιγιάνοβιτς που συνεργάζεται στενά με τους «κιτρινόμαυρους» έχει προτείνει κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές από την εν λόγω χώρα οι περιπτώσεις των οποίων εξετάζονται εξονυχιστικά. 

Πάντως η τελευταία μεταγραφή του Εργοτέλη μπορεί και να μην γίνει ποτέ και αυτό σύμφωνα με πληροφορίες θα εξαρτηθεί και από το αν τελικά η Nova κάνει πράξη την πρόθεση της για μείωση κατά 25% των συμβολαίων που έχει με τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα .

Με την Nova συνεργάζεται και ο Εργοτέλης και καταλαβαίνει κανείς ότι χάνοντας ένα σημαντικό ποσό από τα τηλεοπτικά θα δυσκολέψει αρκετά την κατάσταση για να πραγματοποιηθεί ακόμη μια μεταγραφή. 

Κατάπιαν αρκετά χιλιόμετρα 

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο οι παίκτες του Εργοτέλη συνέχισαν και σήμερα την σκληρή τους προετοιμασία κάνοντας πολλά χιλιόμετρα περιμετρικά του βοηθητικού του Παγκρητίου Σταδίου.

Οι τερματοφύλακες του Εργοτέλη (Αθανασίου, Πίρσον, Καβουσάκης, Δερμιτζάκης) προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ξημεράκη και για πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας έκαναν ασκήσεις με μπάλα.Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις πρωί (08.30) και απόγευμα (19.00).