Η στενή συνεργάτης του Πούτιν από την σφοδρή έκρηξη τινάχτηκε πολλά μέτρα μακριά και κατέληξε νεκρή, ενώ για το τραγικό περιστατικό εικάζεται πως ευθύνεται ο άνδρας της που την ζήλευε υπερβολικά και ίσως είχε τοποθετήσει αυτός τα εκρηκτικά στο αμάξι.

Η Οξάνα Μπομπρόφσκαγια ήταν μόλις 30 ετών. Πολλοί την θεωρούσαν από τα πουλέν του Βλαντιμίρ πούτιν, ο οποίος την έπαιρνε συχνά πυκνά σε κάθε εκδήλωση που παραβρίσκονταν. Την καλούσε σε κάθε δεξίωση και σε κάθε πάρτι που έκανε.

Οι καυγάδες ήταν καθημερινό φαινόμενο στην μεγάλη κατοικία του ζεύγους και μάλιστα πολλοί από αυτοί γινόντουσαν μπροστά στα μάτια της 4χρονης κόρης τους. Ο Νικήτα αποκαλούσε τη Οξάνα «πόρνη πολυτελείας» και εκείνη τον αγνοούσε και αυτό τον εκνεύριζε ακόμη περισσότερο.
oxana 2

Το μοιραίο βράδυ, ο Νικήτα πήγε να πάρει την Οξάνα με το αυτοκίνητο από το τοπικό κοινοβούλιο της πόλης Νοβοσιμπρίσκ, στη Σιβηρία όπου έμεναν. Πήγαν για φαγητό και ποτό και στην επιστροφή για το σπίτι ο Νικήτα έκανε μια μικρή παράκαμψη και σταμάτησε σε κάποιο μεγάλο πάρκο. Εκεί το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει σεξ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που κάποια στιγμή ανατινάχθηκε.
amaxi

Η αστυνομία της πόλης αρχικά υπέθεσε ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, ύστερα όμως διαπίστωσε πως ο Νικήτα είχε ο ίδιος τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο ίδιο του το αυτοκίνητο. ΤΝΤ και χειροβομβίδες που είχε συνδέσει με ένα μοχλό πυροδότησης που βρέθηκε στο κομμένο του χέρι. Ο Νικήτα υπηρετούσε σαν στρατιωτικός στην τοπική βάση της περιοχής σε επίλεκτο σώμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook