Στο Ηράκλειο βρίσκονται από  το μεσημέρι 320 μεγάλοι και διακεκριμένοι Ρώσοι πράκτορες,φιλοξενούμενοι της TEZ TOUR HELLAS.

Οι Ρώσοι επισκέπτες έφτασαν στον αερολιμένα Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης με απ´ ευθείας πτήση,που εκτέλεσε ένα αεροσκάφος AIRBUS 330 που ανήκει στον ίδιο επιχειρηματικό ταξιδιωτικό όμιλο και πιο συγκεκριμένα στην εταιρία I FLY που είναι επίσης Ρωσικών συμφερόντων.

Όπως και τις προηγούμενες ημέρες σας ενημερώσαμε ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ) η επίσκεψη αυτή έχει διπλή σημασία,ωστόσο εξ αιτίας των τελευταίων εξελίξεων στην περιοχή και την κρίση στις σχέσεις μεταξύ Ρωσίας – Τουρκίας,αποκτά και μια πολύ σημαντική διάσταση αφού με σημερινές του δηλώσεις ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος Βλ.Πούτιν ξεκαθάρισε ” τέρμα ο τουρισμός στην Τουρκία “(…) με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στις πρώτες δηλώσεις τους τόσο ο Γενικός Δντης Ελλάδος Μαν Απλαδενάκης όσο και ο Αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γ.Πλιάκας,δήλωσαν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια αυτή και τις προεκτάσεις της.

Στην υποδοχή τους νωρίτερα η φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου αλλά και Κρητικό συγκρότημα έδωσαν το δικό τους χρώμα στην άφιξη.
Δεν έλειψαν τα Κρητικά κεράσματα,ενώ το ρακόμελο έκλεψε την καρδιά του.

Η αποστολή κατέλυσε σε ξενοδοχείο της αλυσίδας ALDERMAR της οικογένειας Αγγελόπουλου στον Ανισαρά Χερσονήσου,ενώ απόψε το βράδυ θα χαρούν την Κρητική φιλοξενία και αύριο πρωί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση εργασίας,στην οποία αναμένεται να παραβρεθεί και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook