Το αήττητο σερί της διεύρυνε στο ΔΑΚ Γάλλου η Τριγλία Ραφήνας, που υποχρέωσε σε ακόμα μία ήττα την Επισκοπή, με σκορ 3-1, για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Παρά την εντός έδρας ήττα η ομάδα του Τάκη Γκώνια έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Στο 1’ ο πρώην παίκτης του Κισσαμικού Κόντης εκτέλεσε φάουλ, ο Γεωργίου απέκρουσε και στην επαναφορά ο Δάρρας σκόραρε για το 0-1. Στο 30’ ήρθε η ισοφάριση για την Επισκοπή με τον Ηλιόπουλο να πλασάρει ψύχραιμα τον Λέτσο, έπειτα από μπαλιά του Δελήμπαση.

Το 1-2 έγινε στο 35’ με εκτέλεση φάουλ του Μανδύλη, με την μπάλα να βρίσκει και στο τείχος, ενώ στο 41’ ακυρώθηκε γκολ του Φοβάκη, αφού είχε υποδειχθεί οφσάιντ στον Αγτζίδη που είχε κάνει την πάσα.

Οι φιλοξενούμενοι “κλείδωσαν” τη νίκη στο 73’ με τον Βασιλείου, που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα. Στο 79’ ο Σπάσιτς είχε δοκάρι για την Επισκοπή.

Επισκοπή (Τάκης Γκώνιας): Γεωργίου, Σταυρόπουλος (80’ Μανωλακάκης), Αγτζίδης, Μποτωνάκης, Πάτας, Τοπάλι, Γούλας (67’ Βελονάκης), Δελήμπασης, Σπάσιτς, Ηλιόπουλος, Φοβάκης (60’ Κρητικός).

Τριγλία Ραφήνας (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κάρδαρης, Μεϊμαρόγλου, Δάρρας, Τσέπας, Σκαφίδας, Μανδύλης, Γούλας, Κόντης (82’ Κότσι), Βασιλείου (87’ Μουδάκης), Παπαδόπουλος (70’ Μάρτσι).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook