“Απόρθητο κάστρο” παραμένουν τα Ζωνιανά, αφού το… καμάρι του χωριού, ο Ερμής, πανηγύρισε την 5η του νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας ματς με 3-1 κόντρα στον Αστέρα.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκης της και 4η στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Στο 30’ ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη Κουιρουκίδης πέτυχε το 0-1, για να ισοφαρίσει σχεδόν άμεσα ο Ερμής με τον Ανυφαντάκη, στο 36’.

Στο δεύτερο ημίχρονο… μίλησε ο Κατσικοκέρης, που πέτυχε δύο γκολ, στο 65’ και στο 78’. Ενδιάμεσα (73’) είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο οι φιλοξενούμενοι λόγω δεύτερης κίτρινης στον Κουιρουκίδη.

Ερμής Ζωνιανών (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Τζανής, Γιακουμάκης, Ανυφαντάκης, Σκουτέλης (58′ Μπεκατώρος), Σταθόγλου, Κατσικοκέρης, Στρατήγης (78′ Σούκιας), Μπέρκης (57′ Μπαστάνης).

Αστέρας Βάρης (Βαγγέλης Γούτης): Μαρινάκης, Φύτρος, Καραμπά, Χόρτσας, Βασιλείου, Νίκου (59′ Καναβέτας), Παπασάββας, Μητσόπουλος, Πασαλίδης (71′ Νταγκρας), Ιβάνοφ (69′ Χατζησάββας), Κουιρουκίδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook