Τα αυτιά του στις… σειρήνες κλείνει ο Λούκα Μιλούνοβιτς που όπως δήλωσε μετά το τέλος του ματς με τη Βέροια στόχος του είναι να γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου άσου που ψηφίστηκε “ΕΛΕΠΑΠ-MVP”: «Δεν θέλω να μιλήσω για το αν είναι καλό για μας το 0-0 ή όχι. Σίγουρα είναι μια ισοπαλία απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, μια ομάδα που παίζει οργανωμένα και είναι δύσκολο να σκοράρεις σε βάρος της. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Συνεχίζουμε, επόμενο παιχνίδι για μας είναι στο Κύπελλο και πλέον η σκέψη μας είναι εκεί».

Για το βραβείο που πήρε: «Είναι σημαντικό κάθε φορά να κερδίζεις αυτό το βραβείο γιατί σου δίνει αυτοπεποίθηση αλλά για μένα δεν είναι τόσο σημαντικό. Το σημαντικότερο για μένα είναι η ομάδα. Σήμερα δεν κερδίσαμε, αλλά ελπίζω να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και αυτό το βραβείο να απονεμηθεί σε κάποιον άλλο συμπαίκτη μου».

Για τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί, τους μάνατζερ που έρχονται και τον παρακολουθούν και τι πιστεύει για το μέλλον του: «Προσπαθώ να μην σκέφτομαι πολλά για ομάδες, γκολ κτλ. Απλά προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερος γίνεται και να προσφέρω πρώτα απ’ όλα για την ομάδα μου. Δεν με ενδιαφέρει ξαναλέω πόσα γκολ θα σημειώσω ή η επόμενή μου ομάδα. Απλώς, κοιτάζω να είμαι καλός στις προπονήσεις και να παίζω όσο καλύτερα μπορώ και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Παίζω για το σήμερα, αύριο είναι μια καινούργια μέρα και ελπίζω να συνεχίσω έτσι και ακόμα καλύτερα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook